diumenge, 16 de setembre del 2007

25è Aniversari. Per molts anys!!




La sala del teatre està en penombra, el teló no està tancat, els artistes esperen dalt l'escenari amagats entre les ombres dels decorats. A fora els nens i nenes de Palafrugell fan cua amb els seus pares, tot esperant que els obrin la porta i poder triar el millor lloc per veure l'espectacle. Tothom està al seu lloc, menys el tocatardà de sempre, que no deixarà de ser-ho encara que es comenci mitja hora més tard.

Està a punt de començar el primer espectacle que "La Xarxa" ha programat per aquest nou curs. Durant tot l'any i al menys una vegada al més els nens i nenes podràn gaudir d'un espectacle de teatre, de titelles, de pallassos, de circ, de música... de qualitat i en català.
La Pilar puja a l'escenari envoltada d'un cercle de llum. Ella és l'encarregada d'explicar que avui comencem a celebrar el 25è aniversari del grup que organitza tots aquestes actuacions. Al sostre del teatre és projecta el logotip d'aquesta celebració. És un dia important per tots nosaltres, 25 anys són molt anys. Encara que no ho sembli cada espectacle vol una preparació molt acurada perquè tot resulti perfecte:

- Primer un tria encertada, anant a la Mostra de Teatre infantil i juvenil que s'ha estat fent fins ara a Igualada, a finals de primavera.

- Reunions per decidir quins seràn els elegits.

- Més reunions amb els altres grups de Catalunya per tal d'anar coordinats en la organització.

- Trobades amb L'Ajuntament i altres entitats per decidir quina serà la seva col·laboració.

- Decidir la publicitat adequada per cada espectacle i fer-la arribar a tots els socis.

- Organitzar les festes que cada any incloïm en el nostre calendari: Castanyada, xocolatada, aniversari anual...

- I un miler de coses més que van sorgint a mida que vant passant els mesos i les actuacions.

La Xarxa va començar ara fa 25 anys amb un altre nom: Rialles. Per diverses raons s'hagué de canviar de nom i d'estratègia, però les persones som les mateixes i les il·lusions i ganes de treballar també.

Com a persona de més edat del grup vull desitjar a tots: PER MOLTS ANYS!!