dimarts, 25 de setembre del 2012

Campanades de boda



 
Amb la que ens està caient per tots costats, per dalt, per baix, pel davant i pel darrera, passar unes hores gaudint de les “animalades” (dit amb tot el respecte) de La Cubana és una de les millors maneres de treure’ns les cabòries del cap.

Les exageracions d’aquesta companyia teatral al portar dalt de l’escenari un fet tant normal com un casament fan donar compte a l’espectador, si analitzem experiències viscudes per nosaltres mateixos, que potser no estem gaire lluny del que arriben a fer algunes famílies en esdeveniments com aquest. 

A la segona part, com ja es costum a La Cubana, el teatre esdevé   una bogeria, amb la intervenció del públic a dalt i a baix de l’escenari. Quan un es  troba en la situació d’haver de participar en un espectacle, encara que no sigui el teu tarannà,  el millor és no resistir-t’hi perquè llavors és quan un et converteixes en el centre de totes les mirades i encara és pitjor. A més a més quan vas a veure  La Cubana ja saps amb què et pots trobar i si no vols ser objecte de les seves bromes el millor és triar una localitat que no estigui massa a prop del passadís central.

Feia temps que no em divertia tant en una obra de teatre; és del tot recomanable anar a veure “Campanades de boda” qualsevol tarda o nit al Tívoli, el teatre del carrer Casp.