divendres, 1 de gener del 2016

2016 (Reflexions davant un nou any que comença)


Ja tenim un nou any aquí: no sabem que ens portarà, però de moment hem començat amb una bona noticia: s’ha trobat el nen que havia desaparegut a Camós. Esperem que sigui el preludi del que està per venir, hem de ser optimistes!

I que aquest nostre optimisme es vagi encomanant i escampant com una taca d’oli, encara que rebem senyals provinents de totes bandes que ens prediuen tot  el contrari.

No cal que ens proposem grans objectius que sabem que no podrem complir, amb l’anar fent de cada dia, segons les nostres possibilitats i capacitats, si ho fem bé, ja en tindrem prou.


Tampoc ens hem de conformar massa, dient sempre amén a tot el que ens envolta, un punt de rebel·lió per anar pujant l’escala  dels nostres valors tampoc hi seria de massa. Si podem hem d’anar posant un peu darrere l’altre per no quedar aturats sempre en el mateix lloc, tenint en compte que les davallades sobtades solen ser perilloses.


Hem de gaudir al màxim de tot el que tenim: de la salut, de la família, de l’amor, de la feina, de la natura, de l’amistat... i oferir als altres tot el que els podem donar per tal d’ajudar-los.



No estic fent un sermó, ni un míting. No vull adoctrinar a ningú dient el que ha de fer i que jo mai compliré. Només són les reflexions d’una persona gran al que li ha anat prou bé a la vida.


Des d'aquí desitjo a tothom un Feliç Any 2016!