dilluns, 21 d’abril del 2014

Dues dones que ballen"




Fa pocs dies vam assistir a la representació de l’Obra escrita per Josep M. Benet i Jornet “Dues dones que ballen” al Teatre Municipal de Palafrugell. Un muntatge que ens va oferir l’agrupació Gespa Teatre de Palamós. Com ja ens tenen acostumats aquest grup de teatre amateur va ser una representació magnífica. Sota la direcció de l’amic Jordi Massoni i la interpretació d’Àngels Dalmau i Nuri Pérez vam gaudir durant una hora i mitja d'una peça del bon teatre que ens agrada veure.


“Dues dones que ballen” va ser la darrera peça que va estrenar la gran actriu Anna Lizaran, l’any 2011 al Teatre Lliure, acompanyada per Alícia Pérez, sota la direcció de Xavier Albertí. 

Foto, La Gespa Teatre
 El mateix Josep M: Benet i Jornet comenta sobre la seva obra: “ Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d’edats diferents entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això només? Les converses entre elles potser descobriran, sense èmfasi, fins i tot amb humor, però també amb moments exasperants, la misèria d’unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència, de fet comprensible i de fet potser inevitable, del món que les envolta”.



Només em falta felicitar i agrair a Gespa Teatre per aquest treball que fan per tal que puguem gaudir d’aquestes magnífiques representacions que ens van oferint periòdicament, des de la veïna vila de Palamós.


2 comentaris :

Anònim ha dit...

Fa uns dos mesos aproximadament que vaig tenir l'oportunitat de gaudir-ne. Es tracta d'una obra excepcional i ben treballada, amb un realisme difícil de superar.

Jordi Massoni ha dit...

Per pura casualitat he aterrat al teu bloc, Joan, i he llegit el generós comentari que ens fas. Amb tot el retard del món, moltes gràcies. Aquestes són les coses que ens encoratgen a seguir endavant encetant nous projectes. Una abraçada.
Jordi