dissabte, 22 de desembre del 2012

FELICITACIÓ DE NADAL






Pessebre construït l'any 2005. Les figures són originàries d'Assís, on es diu que Sant Francesc va començar la tradició de fer pessebres.

Encara que estigui de moda dir: “Ja voldria que hagués passat tot aquest rebombori de Nadal, Cap d’Any, Reis i tota la parafernàlia que els acompanya !” i que les circumstàncies actuals no hi ajudin gaire per fer massa celebracions, m’agradaria desitjar unes Bones Festes a tots els que em segueixen en aquest blog  i a tots els que no llegeixen mai aquestes ratlles, que escric de tant  en tant, també, a fi de que  aquests bons desitjos i d’altres que s’hi puguin unir pel camí es vagin  escampant i un moment o l’altre arribin,  encara que no sàpiguem d’on venen, a un lloc on  hi siguin ben rebuts i que com un aire nou ens portin tot el que desitgem per nosaltres i pels que més estimem. BON NADAL!


Alguns amb mentalitat completament negativa no volen ni sentir a parlar d’aquestes diades pel record dels que ens han deixat al llarg de tots els anys. Però , jo dic:  I els que continuen al nostre costat? No es mereixen que els dediquem el millor de nosaltres? És que els nostres pares i els nostres avis no van passar per moments semblants i no per això van deixar de fer-nos la vida més agradable?” BON NADAL!


Molta gent pot dir: “Amb la que està caient no vagis amb gaires romanços  a les persones que s’ho estan passant malament”.  Però, per això, els altres, els que encara anem tirant i tenim prou mitjans per aguantar, de moment, les envestides d’aquesta crisi, que com un tsunami  s’ho endu tot pel davant, a més d’uns bons desitjos, hem de col·laborar , de la millor manera possible, a fer més passadores aquestes festes i  els dies que segueixen a tots els que puguem ajudar. BON NADAL!